Barry’s Bootcamp logo

söndag, den 25 februari 2018

09:30 Full Body Kevin Ukhagbe 60 Minutes
10:30 Full Body Kevin Ukhagbe 60 Minutes
12:00 Full Body Kevin Ukhagbe 60 Minutes
13:00 Full Body Alex Shirpey 60 Minutes
14:00 Full Body Alex Shirpey 60 Minutes

måndag, den 26 februari 2018

06:30 Arms & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
07:30 Arms & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
11:30 Arms & Abs Alexandra (ENG) 60 Minutes
12:30 Arms & Abs Alexandra (ENG) 60 Minutes
16:00 Arms & Abs Alex Shirpey 60 Minutes
17:00 Arms & Abs Alex Shirpey 60 Minutes
18:00 Arms & Abs Lina Spansk 60 Minutes
19:00 Arms & Abs Lina Spansk 60 Minutes

tisdag, den 27 februari 2018

06:30 Butt & Legs Alexandra (ENG) 60 Minutes
07:30 Butt & Legs Alexandra (ENG) 60 Minutes
11:30 Butt & Legs Sophie Burgoyne 60 Minutes
12:30 Butt & Legs Sophie Burgoyne 60 Minutes
16:00 Butt & Legs Jonathan (ENG) 60 Minutes
17:00 Butt & Legs Jonathan (ENG) 60 Minutes
18:00 Butt & Legs Elin Kjos 60 Minutes
19:00 Butt & Legs Elin Kjos 60 Minutes

onsdag, den 28 februari 2018

06:30 Chest, Back & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
07:30 Chest, Back & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
11:30 Chest, Back & Abs Sara Dahlström (ENG) 60 Minutes
12:30 Chest, Back & Abs Sara Dahlström (ENG) 60 Minutes
16:00 Chest, Back & Abs Sara Dahlström (ENG) 60 Minutes
17:00 Chest, Back & Abs Elin Kjos 60 Minutes
18:00 Chest, Back & Abs Elin Kjos 60 Minutes
19:00 Chest, Back & Abs Elin Kjos 60 Minutes

torsdag, den 1 mars 2018

06:30 Abs Alex Shirpey 60 Minutes
07:30 Abs Alex Shirpey 60 Minutes
11:30 Abs Sophie Burgoyne 60 Minutes
12:30 Abs Sophie Burgoyne 60 Minutes
16:00 Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
17:00 Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
18:00 Abs Alexandra (ENG) 60 Minutes

fredag, den 2 mars 2018

06:30 Full Body Kevin Triguero 60 Minutes
07:30 Full Body Kevin Triguero 60 Minutes
11:30 Full Body Jonathan (ENG) 60 Minutes
12:30 Full Body Jonathan (ENG) 60 Minutes
16:00 Full Body Alex Shirpey 60 Minutes
17:00 Full Body Alex Shirpey 60 Minutes

lördag, den 3 mars 2018

09:30 Full Body Jonathan (ENG) 60 Minutes
10:30 Full Body Jonathan (ENG) 60 Minutes
12:00 Full Body Jonathan (ENG) 60 Minutes
13:00 Full Body Elin Kjos 60 Minutes
14:00 Full Body Elin Kjos 60 Minutes