Barry’s Bootcamp logo
Date Event
Nov 2, 2018 5:15 PM HALLOWEEN details
Nov 2, 2018 6:15 PM HALLOWEEN details

Monday, October 22, 2018

6:30 AM Arms & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
7:30 AM Arms & Abs Jonathan (ENG) 60 Minutes
11:30 AM Arms & Abs Kevin Triguero 60 Minutes
12:30 PM Arms & Abs Kevin Triguero 60 Minutes
4:00 PM Arms & Abs Elin Kjos 60 Minutes
5:00 PM Arms & Abs Elin Kjos 60 Minutes
6:00 PM Arms & Abs Alex Shirpey 60 Minutes
7:00 PM Arms & Abs Alexandra (ENG) 60 Minutes
8:00 PM Arms & Abs Alexandra (ENG) 60 Minutes